Turvallisuus

Nykypäivän hakkerit kehittävät koko ajan älykkäämpiä keinoja murtautua laitteisiisi. Uudet kiristysohjelmat, tietojenkalastelu ja muut haittaohjelmatyypit vaativat uusia kyberturvallisuusratkaisuja, jotka pitävät sinut askeleen edellä kehittyviä uhkia. Loimme Kaspersky-sovelluksen, jotta voisit pysyä ajan tasalla ja tietoisena nykypäivän uhista. Ota selvää, mitä voit tehdä tunteaksesi olosi turvalliseksi.

Tässä osiossa

Tiedoston virustorjunta

Suojattu selaus

Tietokoneen suojauksen laajuus

Tarkistustehtävät

Verkkohyökkäysten esto

Älykodin valvonta

Karanteeni

Tietokannan päivitys